Meniu
Politica de confidentialitate

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care identifica o persoana, de orice cetatenie (de exemplu, numele , adresa sau numarul de telefon).
Muscalu Olimpiu nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Folosesc  informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale transmise, va rog sa ma contactati prin telefon, la numarul: 0761.34.34.95 sau prin e-mail, la adresa office@pat-copii.ro
In aceasta sectiune va voi informa daca apar schimbari in politica de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizez informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, ii incurajez pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
In cazul in care aveti  comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizez datele dumneavoastra personale, va rog sa ma contactati prin metodele prezentate mai sus.

Informatii


Pat copii. Pat copii masina. Pat copii cu elemente de siguranta. Pat  copii Cars. Pat copii fetite. Pat copii Vaporas. Preturile afisate se refera la paturile pentru copii de pana la 8 ani ! Pretul paturilor pentru copii de pana la 12 ani este mai mare cu 100 Ron decat pretul paturilor pentru copii de pana la 8 ani ! Piesele de mobilier se executa la comanda si sunt necesare 2-15 zile lucratoare pentru realizarea lor. Saltelele, lenjeriile sau paturicile nu sunt incluse in preturile aferente patuturilor ! 


Informatii


Informatii si comenzi : 0761343495