Meniu
Transport si conditii

Pentru Bucuresti, transportul si montajul sunt gratuite. Aceasta oferta este valabila atat timp cat pe site este specificat acest lucru !


In celelalte orase, transportul se face prin curier rapid. Cumparatorul trebuie sa opteze pentru prestatorul de servicii in acest sens, deoarece sunt practicate tarife diferite, in functie de prestator. Astfel, dau posibilitatea fiecarui cumparator sa aleaga varianta de pret cea mai convenabila. Iata cateva link-uri pentru calculul tarifelor : fancourier.ro/calcul_tarif.php, postaatlassib.ro, cargus.ro, etc...

Informatii


Pat copii. Pat copii masina. Pat copii cu elemente de siguranta. Pat  copii Cars. Pat copii fetite. Pat copii Vaporas. Preturile afisate se refera la paturile pentru copii de pana la 8 ani ! Pretul paturilor pentru copii de pana la 12 ani este mai mare cu 100 Ron decat pretul paturilor pentru copii de pana la 8 ani ! Piesele de mobilier se executa la comanda si sunt necesare 2-15 zile lucratoare pentru realizarea lor. Saltelele, lenjeriile sau paturicile nu sunt incluse in preturile aferente patuturilor ! 


Informatii


Informatii si comenzi : 0761343495