Meniu
Produse Pat-copii.ro Husa impermeabila 140/70
Protectie saltea 140 x 70 x 12

Husa impermeabila este un element foarte important pentru a prelungi atat viata saltelei, cat si gradul ridicat de igiena al acesteia. Acest lucru este necesar atat la saltelele pentru adulti, cat si la saltelele pentru copii, de fapt, in mod special pentru saltelele copiilor !

Stratul de bumbac de la exteriorul husei are rolul de a repartiza pe o suprafata mai mare cantitatea de lichid.

>Un alt aspect ce trebuie stiut este acela ca, desi combinatia de materiale folosite nu permite patrunderea apei, aerul circula dintr-o parte in alta. Pare un pic imposibil, dar e simplu : aerul este "mai fluid " decat apa !

Aceasta husa impermeabila este oferita GRATUIT la achizitionarea pachetului pat+saltea !!!
Husa impermeabila saltea 140/70
60 RON DETALII
Informatii


Pat copii. Pat copii masina. Pat copii cu elemente de siguranta. Pat  copii Cars. Pat copii fetite. Pat copii Vaporas. Preturile afisate se refera la paturile pentru copii de pana la 8 ani ! Pretul paturilor pentru copii de pana la 12 ani este mai mare cu 100 Ron decat pretul paturilor pentru copii de pana la 8 ani ! Piesele de mobilier se executa la comanda si sunt necesare 2-15 zile lucratoare pentru realizarea lor. Saltelele, lenjeriile sau paturicile nu sunt incluse in preturile aferente patuturilor ! 


Informatii


Informatii si comenzi : 0761343495