Meniu
Produse Pat-copii.ro Pat copii Challenger
Masinile de tip muscle car sunt si vor ramane o mare atractie in randurile iubitorilor de masini. Datorita formelor mai... masculine sa le spunem, datorita puterii pe care o exprima. Cu siguranta si copiii sunt atrasi de aceste masini chiar daca nu reprezinta un personaj anume. Pana la urma masina e masina.

Combinatiile negru-alb, negru-galben asezate impreuna reprezinta niste contraste fascinante uneori, provocand in mintea privitorului o sumedenie de senzatii. Sper ca acest model de pat pentru copii va naste vise...
Pat pentru copii - Challenger
480 RON DETALII
Informatii


Pat copii. Pat copii masina. Pat copii cu elemente de siguranta. Pat  copii Cars. Pat copii fetite. Pat copii Vaporas. Preturile afisate se refera la paturile pentru copii de pana la 8 ani ! Pretul paturilor pentru copii de pana la 12 ani este mai mare cu 100 Ron decat pretul paturilor pentru copii de pana la 8 ani ! Piesele de mobilier se executa la comanda si sunt necesare 2-15 zile lucratoare pentru realizarea lor. Saltelele, lenjeriile sau paturicile nu sunt incluse in preturile aferente patuturilor ! 


Informatii


Informatii si comenzi : 0761343495