Meniu
Produse Pat-copii.ro Soclu pardoseli reci
Soclu pentru extrainaltarea paturilor in situatia folosirii in camere cu pardoseli reci.


Inaltime : 20 cm


Culoare : culoarea tematicii folosite la patul achizitionat.


Prevazut cu 2 sertare, acest soclu poate fi folosit si pentru depozitare.


Nu recomand utilizarea acestui inaltator datorita riscului de accidentari, decat in situatia in care, patutul este folosit in incaperi reci, cu pardoseli reci cum ar fi casele pe pamant ( fara beci). Nici in aceasta situatie nu este in regula, copilul fiind nevoit sa doarma in conditii de temperatura improprii !


O alta expresie cum ar fi "il trage curentul" este iar o perceptie gresita. In situatia in care este aer in miscare la nivelul inferior al camerei ( casei) inseamna ca este o problema de etanseizare a geamurilor, lucru care trebuie eliminat. Copii se joaca, in general, in camera de zi, intinzandu-si jucariile pe jos, iar problema etanseizarii isi manifesta efectele mai degraba aici, in timpul orelor de joaca.


Retineti va rog ca un copil este mai scund decat parintele ( aprox. de 2 ori), iar accesul in pat trebuie sa faca usor. Daca noi, parintii, dormim intr-un pat cu salteaua aflata la 50 cm inaltime, fiindu-ne usor sa ne urcam in pat, copii trebuie sa aiba patul potrivit inaltimii lor !!
Soclu inaltare patut copii
380 RON DETALII
Informatii


Pat copii. Pat copii masina. Pat copii cu elemente de siguranta. Pat  copii Cars. Pat copii fetite. Pat copii Vaporas. Preturile afisate se refera la paturile pentru copii de pana la 8 ani ! Pretul paturilor pentru copii de pana la 12 ani este mai mare cu 100 Ron decat pretul paturilor pentru copii de pana la 8 ani ! Piesele de mobilier se executa la comanda si sunt necesare 2-15 zile lucratoare pentru realizarea lor. Saltelele, lenjeriile sau paturicile nu sunt incluse in preturile aferente patuturilor ! 


Informatii


Informatii si comenzi : 0761343495