790 lei

Descriere: Biroul pentru copii, Baschet este o piesa ideala pentru a oferi copiilor un loc pentru scris sau desenat, dar nu oricum, ci ...intr-un mod placut. Blatul suplimentar, glisant ofera posibilitatea utilizarii unei tastaturi sau in lipsa acesteia, poate fi utilizat ca spatiu de depozitare. Este recomandata utilizarea unui scaun reglabil pe deoarece inaltimea copiilor este intr-o continua modificare, iar ajustarea scaunului devine necesara.

Materiale: Pal melaminat 18 mm, bordura de protectie cu muchii rotunjite, cant Abs de 2 mm si 0,4 mm, feronerie Blum.

Dimensiuni: Lungime 94 cm, Latime 54 cm, Inaltime 149 cm

Greutate: 35 Kg

Culoare: portocaliu

Alte specificatii: Ajunge la destinatie impreuna cu instructiunile si accesoriile pentru montaj. Timp necesar pentru montare : 10-20 min. Acest model necesita plata in avans a 30% din valoare. Scaunul din fotografie are titlu demonstrativ si nu reprezinta o parte a produsului.

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-BR-BSK

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

790 Lei

Produse asociate