35 lei

Termen estimat ridicare din Atelier: 14 iunie 2023
Termen estimat livrare in Bucuresti: 16 iunie 2023
Termen finalizare alte localitati: 14 iunie 2023 + 1-3 zile lucratoare ( transport)

Descriere: Gift Box-ul este un cadou oferit in cazul comenzilor ce depasesc 438 Lei. Atat cutia, cat si jucaria din interior sunt realizate prin printare 3D la cea mai inalta rezolutie. Jucaria surpriza este una formidabila, data fiind ingeniozitatea proiectului si finetea printarii. Jucaria reprezinta un animalut sau o masinuta cu piese mobile, interconectate. Nu voi afisa si jucaria ca...n-ar mai fi o jucarie "surpriza". Insa, credeti-ma pe cuvant ca ii va fascina pe pitici. Eu, unul...sunt topit. Am atelierul plin. Sotia a inceput sa ma strige "Gepetto", deci...e clara treaba.

Materiale: PLA / PLA+ Materialu PLA/PLA+ este un material obtinut din surse regenerabile : amidon de porumb, trestie de zahar, radacini de tapioca. Materialul este biodegradabil, non-toxic si are calitatile plasticului in ceea ce priveste rigiditatea sau elasticitatea.

Dimensiuni: Lungime 5,3 cm, Latime 4.9 cm, Inaltime 2.5 cm

Greutate: 0.02 Kg

Culoare: DIverse culori

Alte specificatii: Nerecomandat copiilor sub 3 ani fara supervizarea parintilor. Chiar si in cazul copiilor de peste 3 ani, recomand cu inflacarare ca unul dintre parinti sa supravegheze activitatile piticilor. Culorile funditei, cutiei si jucariei pot varia in functie de materialele disponibile.

Acesta este un produs personalizat si se executa exclusiv la comanda, cu aplicarea tematicii dorite de cumparator, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si livrare va fi comunicat inaintea confirmarii comenzii. Garantie 24 luni.

Termen estimat ridicare din Atelier: 14 iunie 2023
Termen estimat livrare in Bucuresti: 16 iunie 2023
Termen finalizare alte localitati: 14 iunie 2023 + 1-3 zile lucratoare ( transport)