35 lei

Descriere: Gift Box-ul este un cadou oferit in cazul comenzilor ce depasesc 438 Lei. Atat cutia, cat si jucaria din interior sunt realizate prin printare 3D la cea mai inalta rezolutie. Jucaria surpriza este una formidabila, data fiind ingeniozitatea proiectului si finetea printarii. Jucaria reprezinta un animalut sau o masinuta cu piese mobile, interconectate. Nu voi afisa si jucaria ca...n-ar mai fi o jucarie "surpriza". Insa, credeti-ma pe cuvant ca ii va fascina pe pitici. Eu, unul...sunt topit. Am atelierul plin. Sotia a inceput sa ma strige "Gepetto", deci...e clara treaba.

Materiale: PLA / PLA+ este un material obtinut din surse regenerabile : amidon de porumb, trestie de zahar, radacini de tapioca. Materialul este biodegradabil, non-toxic si are calitatile plasticului in ceea ce priveste rigiditatea sau elasticitatea.

Dimensiuni: Lungime 5,3 cm, Latime 4.9 cm, Inaltime 2.5 cm

Greutate: 0 Kg

Culoare: DIverse culori

Alte specificatii: Nerecomandat copiilor sub 3 ani fara supervizarea parintilor. Chiar si in cazul copiilor de peste 3 ani, recomand cu inflacarare ca unul dintre parinti sa supravegheze activitatile piticilor. Culorile funditei, cutiei si jucariei pot varia in functie de materialele disponibile.

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.