885 lei

Descriere: Patul pentru copii Frozen P1 2-12 ani este un model care vine in sprijinul parintilor care doresc un pat prevazut cu paravan lateral de protectie, detasabil si saltea cadou, iubitori de alb. De copiii fascinati de desenul animat Frozen...nu mai zic nimic. Sigur vor fi cat se poate de incantati ! Paravanul detasabil, de asemeni, poate fi montat pe oricare dintre parti. Saltea 3 straturi( lana-spuma poliuretan-lana). Straturile de lana naturala sunt compactate pana la grosimea de 1 cm si asigura fluxul de aer necesar aerisirii. Saltea duritate medie

Materiale: Pal melaminat 18 mm, imagini imprimate laminate, cant ABS de 0.4 mm, bordura pvc de protectie, blat din pal hidrofugat 18 mm.

Dimensiuni: Lungime 164 cm, Latime 86 cm, Inaltime 55

Greutate: 44 Kg

Greutate suportata: 120 Kg

Saltea recomandata: 160x80 cm

Culoare: alb

Alte specificatii: Garantie 2 ani. Distanta saltea-pardoseala : 36 cm. Timp necesar montarii : 10 min. Patul contine kitul complet pentru montare ( accesorii si instructiuni). Timp de realizare a comenzii : 1-5 zile lucratoare. Saltea de 160 x 80 x 6 cm inclusa!

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-P-MK-FRZ-P1-80

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

885 Lei 915 Lei