640 lei

Descriere: Patul pentru copii Paw Patrol 2-8 ani este un model care vine in sprijinul parintilor care doresc un pat prevazut cu paravan de protectie detasabil. De copiii fascinati de desenul animat cu patrula catelusilor...nu mai zic nimic. Sigur vor fi cat se poate de incantati ! Paravanele sunt detasabile. Fixarea acestora se realizeaza usor, cu ajutorul a 2 eurosuruburi. Paravanele sunt reailzate din piese monobloc. Decuparea pe rotund elimina existenta colturilor. Saltea 140 x 70 inclusa. Saltea 3 straturi( lana-spuma poliuretan-lana). Straturile de lana naturala sunt compactate pana la grosimea de 1 cm si asigura fluxul de aer necesar aerisirii. Saltea duritate medie.

Materiale: Pal melaminat 18 mm, imagini imprimate laminate, cant ABS de 0.4 mm, bordura pvc de protectie rotunjita, blat din pal hidrofugat 18 mm. Saltea Basic duritate medie, poliuretan si bumbac 100%

Dimensiuni: Lungime 144 cm, Latime 76 cm, Inaltime 55

Greutate: 25 Kg

Greutate suportata: 105 Kg

Saltea recomandata: 140x70 cm

Culoare: alb

Alte specificatii: Garantie 2 ani. Distanta saltea 6cm - pardoseala : 35 cm. Timp necesar montarii : 10 min. Patul contine kitul complet pentru montare ( accesorii si instructiuni). Timp de realizare a comenzii : 1-5 zile lucratoare. Saltea 140 x 70 inclusa. Saltea 3 straturi( lana-spuma poliuretan-lana). Straturile de lana naturala sunt compactate pana la grosimea de 1 cm si asigura fluxul de aer necesar aerisirii. Saltea duritate medie.

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-P-P2L-MK-PAW-70

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

640 Lei 680 Lei

Produse din aceeasi gama