500 lei

Descriere: Acest model vine in sprijinul gradinitelor ( si al parintilor). Este un model realizat plecand de la ideea unui pat ce asigura o protectie sporita prin atasarea paravanelor pe o lungime cat mai mare din perimetrul patului. In cazul de fata, "fereastra" prin care se face accesul are o deschidere de 50 cm permitand urcarea si coborarea din pat. Cu un spatiu util de 140 x 70, perimetrul patului este de 4,2 m, iar paravanele au o lungime totala de 3,7 m, de unde unde deducem ca paravanele actioneaza pe 88% din perimetru. Mai mult nu se poate pentru ca ar insemna sa se chinuie copilul sa urce si coboare ( mai pe cant, asa...). Bineinteles ca paturile pot fi personalizate cu tematici, nume si culori dupa necesitati. Paravanele se fixeaza ferm dar pot fi detasate individual. Eliminarea oricarui colt ( totul este decupat pe rotund) face ca acest model sa fie cat se poate de sigur si de placut ochiului. P.S. Patuturi...avem. Copii sa facem ! Haideti sa repopulam Romania !

Greutate: 30 Kg

Greutate suportata: 100 Kg

Saltea recomandata: 140 x 70

Culoare: Alb

Alte specificatii: Garantie 2 ani. Distanta saltea 6 cm - pardoseala : 35 cm. Distanta saltea 12 cm - prdoseala : 41 cm. Paravanele au o inaltime totala, fata de laterala patului, de 18 cm.Timp necesar montarii : max.10 min. Patul contine kitul complet pentru montare ( accesorii si instructiuni). Timp de realizare a comenzii : 1-5 zile lucratoare

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

500 Lei

Produse asociate

Produse din aceeasi gama