80 lei

Descriere: Paravanul detasabil de protectie - albastru pentru copii este prevazut cu un sistem ingenios de prindere, format din 2 cleme rezistente, realizate din material non-toxic. Poate fi atasat/detasat, pozitionat si repozitionat in orice zona a lateralei patului.

Materiale: Pal melaminat albastru 18 mm, cant ABS, bordura pvc de protectie, 2 cleme de fixare pe laterala patului.

Dimensiuni: Lungime 66 cm, Latime 2,8 cm, Inaltime 16 cm

Greutate: 1 Kg

Culoare: Albastru

Alte specificatii: Garantie 2 ani. Clemele de fixare sunt prevazute cu un orificiu pentru prinderea optionala in laterala patului. Dedicat montajului pe laterale de pat de 18 mm grosime. Sistemul de fixare se poate realiza si pentru pal de 16 mm, 20 mm sau orice alta grosime. La cerere, paravanul, poate avea orice lungime si inaltime. Calculul pretului se va face in functie de dimensiunile cerute. Pretul afisat se refera la setul de 2 paravane. Culoarea clemelor poate fi "alb rece" sau "alb cald", in functie de materialul existent pe piata.

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

80 Lei 100 Lei