600 lei

Descriere: Soldatul "universal" este realizat cu scopul de asigura spatiul necesar depozitarii jucariilor copiilor. L-am numit " universal" pentru ca se poate asocia oricarei game de mobilier pentru copii si oricarei culori a zugravelii. Si in plus, suna haios :)) Inaltimea este aceeasi cu cea a sifonierului ( 180 cm) astfel ca, in cazul in care exista deja sifonierul, soldatul este din...acelasi film. Este prevazut si cu un subansamblu de fixare in perete, deoarece amprenta pe sol nu garanteaza ca piticii nu-i vor pune gand rau. Din neatentie sau din curiozitate pot trage de el si pot aparea scene nedorite. Pentru prindere, mai aveti nevoie de 1 diblu cu holzsurub ( de 6-8 mm) si de bormasina cu percutie. Politele sunt detasabile si sustinute de suportii metalici cu inel. Daca doriti prinderea politelor cu demontabili ( se realizeaza un corp unitar, politele fiind fixate in peretii laterali) costul soldatului va fi de 600 Lei.

Materiale: Pal melaminat Alb de 18 mm, canturi ABS de 0,4 mm, picioare reglabile, piesa de prindere in perete.

Dimensiuni: Lungime 42,3 cm, Latime 25 cm, Inaltime 180 cm

Greutate: 35 Kg

Culoare: Alb

Alte specificatii: Timp de montare : aprox. 15 min. Garantie 2 ani. Necesita fixare in perete ( este prevazut cu subansamblul de prindere). La montarea in Bucuresti, nu asigur operatia de prindere in perete.

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

600 Lei