1490 lei

Descriere: Am reusit, dupa cateva saptamani bune, sa materializez ideea traznita. Am indoit lemnul !!! Comoda pentru copii si tineret, realizata manual. Raftul (polita) se poate detasa. Deschiderea usii este realizata cu ajutorul unui sistem inovator, fara balamale la vedere. Lemnul este curbat manual folosind diverse tehnici. Manerul este rabatabil, realizat din metal, cu finisaj vintage. Comoda din lemn pentru copii este prevazuta cu opritor pentru usa si magnet vintage pentru mentinerea in pozitia "inchis". Deschiderea usii se face cu minimum de efort. Vopsea cu finisaj mat.

Materiale: Lemn fag, lemn pin, lemn brad, placa aglomerata lemnoasa.

Dimensiuni: Lungime 54, Latime 44, Inaltime 70

Greutate: 32 Kg

Culoare: Mov + alb

Alte specificatii: Comoda se realizeaza numai in baza unui avans. Se pot alege culorile din paletarul RAL ( ultima poza a produsului). Textura vopselei poate fi mata sau lucioasa, in functie de preferinte.

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-C-ALICE-MOV

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

1490 Lei

Produse asociate