1490 lei

Descriere: Patul pentru copii de 2-12 ani Alice in tara minunilor IceCream este un model hibrid care combina povestea fantastica Alice in Tara Minunilor, prelucrarea manuala a lemnului masiv si tehnologia printarii 3D. Picioarele sunt realizate din lemn masiv, lucrate manual. Piesele ornamentale sunt realizate prin folosirea tehnologiei de printare 3D. La cerere, se poate realiza in orice combinatie de culori. Imbinarea clasicului cu modernul aduce pe afis un produs absolut spectaculos. Parca imi pare rau ca nu am facut asa ceva, de acum 11-12 ani pentru copiii mei. Ei sunt aproape adulti, deja. Dar pot trai satisfactia asta mesterind pentru puii care vin din urma si care reprezinta tot ce suntem noi acum si ce-am dorit sa fi fost... Parca vad deja, o camera de vis, cu un patut ca acesta, cu niste comode si un dulapior stramb, cu un birou la fel de neconventional, toate realizate din lemn masiv. Pont : sunt si astea la stadiu de proiect si undeva intr-o luna-doua vor prinde viata si le voi afisa in interiorul acestei game.

Materiale: Lemn natur, pal melaminat de 18 mm, filament printare 3D din PLA+ ( material non-toxic), abs de 2 mm

Dimensiuni: Lungime 170, Latime 121, Inaltime 77

Greutate: 70 Kg

Greutate suportata: 100

Saltea recomandata: 160 x 80 x 12 cm

Culoare: La cerere

Alte specificatii: Acest model se poate comanda doar cu plata in avans. Termenul de realizare variaza intre 3 si 20 zile, in functie de culorile dorite. Distanta saltea-pardoseala : 37 cm. Salteaua nu este inclusa.

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

1490 Lei

Produse asociate