580 lei

Descriere: Patul pentru copii Paw Patrol 2-8 ani este un model care vine in sprijinul parintilor care doresc un pat prevazut cu paravane de protectie, detasabile. De copiii fascinati de desenul animat cu patrula catelusilor...nu mai zic nimic. Sigur vor fi cat se poate de incantati ! Paravanele sunt detasabile. Fixarea acestora se realizeaza usor, cu ajutorul a cate 2 eurosuruburi. Paravanele sunt reailzate din piese monobloc. Decuparea pe rotund elimina existenta colturilor. Saltea inclusa. Saltea duritate medie. In acest pachet este inclusa si lampa de veghe iluminata LED, Paw Patrol.

Materiale: Pal melaminat 18 mm, imagini imprimate laminate, cant ABS de 0.4 mm, bordura pvc de protectie rotunjita, blat din pal hidrofugat 18 mm.

Dimensiuni: Lungime 144 cm, Latime 76 cm, Inaltime 55

Greutate: 26 Kg

Greutate suportata: 105 Kg

Saltea recomandata: 140x70 cm

Culoare: alb

Alte specificatii: Garantie 2 ani. Distanta saltea 6 cm - pardoseala : 35 cm. Timp necesar montarii : 10 min. Patul contine kitul complet pentru montare ( accesorii si instructiuni). Timp de realizare a comenzii : 1-5 zile lucratoare. Saltea din spuma poliuretanica cu duritate medie si husa din bumbac, detasabila. Lampa Paw Patrol cadou.

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-P-P2L-PAW-BAS-LMK-70

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

580 Lei 699 Lei

Produse din aceeasi gama