95 lei

Descriere: Paravanul detasabil de protectie pentru copii este prevazut cu un sistem ingenios de prindere, format din 2 cleme rezistente, realizate din material non-toxic. Poate fi atasat/detasat, pozitionat si repozitionat in orice zona a lateralei patului. Decupajele sunt realizate prin strapungerea totala a panoului. Ornamentele colorate sunt realizate din plastic non-toxic si dau o nota spectaculoasa acestui concept de paravan. Bordura exterioara este rotunjita pentru a preveni accidentele. Acest mix (paravan-joc puzzle) reprezinta o solutie inedita si eficace pentru protectia copiilor si in acelasi timp pentru formarea si dezvoltarea abilitatilor cognitive.

Materiale: Pal melaminat 18 mm, cant ABS, bordura pvc de protectie, 2 cleme de fixare pe laterala de 18 mm a patului. Ornamente din plastic non-toxic.

Dimensiuni: Lungime 70 cm, Latime 2,1 cm, Inaltime 18 cm

Greutate: 1 Kg

Culoare: Alb

Alte specificatii: Garantie 2 ani. Clemele de fixare sunt prevazute cu un orificiu pentru prinderea optionala in laterala patului. Dedicat montajului pe laterale de pat de 18 mm grosime. Sistemul de fixare se poate realiza si pentru pal de 16 mm, 20 mm sau orice alta grosime. La cerere, paravanul, poate avea orice lungime si inaltime. Calculul pretului se va face in functie de dimensiunile cerute. Culoarea clemelor poate fi "alb rece" sau "alb cald", in functie de materialul existent pe piata

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-P-PAR-PUZ-ALB

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

95 Lei

Produse din aceeasi gama