65 lei

Descriere: Paravanul rabatabil de protectie pentru copii poate folosi atat la mesele de infasat, cat si la paturile copiilor de peste 2 ani. Paravanul rabatabil de protectie este prevazut cu un sistem ingenios de prindere, blocare si deblocare Acest sistem este realizat din material plastic non-toxic, rezistent. Sistemul este compus din 2 cleme scaun tip "balama", iar mecanismul de blocare tip "zavor" este prevazut cu un ax care blocheaza si deblocheaza paravanul prin fixarea acestuia intr-una din cele 2 pozitii ( blocat sau deblocat). Fixarea celor 3 piese in paravanu se realizeaza cu ajutorul holzsuruburilor prezente in pachet. Locurile in care se vor infileta holzsuruburile sunt deja marcate pe paravan.

Materiale: Pal melaminat 18 mm, plastic non-toxic, holszuruburi metalice

Dimensiuni: Lungime 70, Latime 1,8 cm, Inaltime 14

Greutate: 1 Kg

Culoare: Alb

Alte specificatii: Garantie 2 ani. Dedicat montajului pe laterale de pat de 18 mm grosime !!!. Sistemul de fixare se poate realiza si pentru pal de 16 mm, 20 mm sau orice alta grosime. La cerere, paravanul, poate avea orice lungime si inaltime. Calculul pretului se va face in functie de dimensiunile cerute.

Vezi prezentare video

Vezi toata gama

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

65 Lei

Produse din aceeasi gama