210 lei

Descriere: Salteaua este special conceputa copii, prin urmare, materialele folosite sunt alese cu grija, astfel incat sa asigure calitatile necesare unui asemenea produs. Elasticitatea este un element foarte important ! Stim ca micutii sar si asta inseamna ca salteaua trebuie sa revina intotdeauna la pozitia initiala. Nu se recomanda saltelele cu puf de nuca de cocos, nisa careia ma adresez fiind 2 ani+. Greutatea copiilor creste de la o zi la alta, iar puful de nuca de cocos se turteste. Duritatea acestei saltele este medie spre tare, fapt ce asigura o pozitie fireasca a corpului.

Materiale: Poliuretan dens ( 30-33 Kg/m cub) = 4 cm, 2 straturi de vatelina a cate 3 cm cu o fata tare, 2 straturi de lana de 1 cm, husa exterioara din bumbac.

Dimensiuni: Lungime 140 cm, Latime 70 cm, Inaltime 12 cm

Greutate: 3 Kg

Culoare: Multicolor

Alte specificatii: Pentru prelungirea duratei de viata a saltelelor ( de orice tip) se recomanda aerisirea regulata a acestora. Saltea folosita cu succes, in gradinite ! Husa exterioara are titlu informativ. Culoarea si imprimeurile pot diferi in functie de materialele existente pe piata de profil. In orice caz, acestea sunt unisex. Saltea realizata cu 5 straturi ( lana - fibra poliester - spuma poliuretanica - fibra poliester - lana)

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-SAL-60

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

210 Lei

Produse asociate