210 lei

Descriere: Saltea pentru copii de pana la 8 ani. Duritate medie. Materialele folosite la realizarea saltelei faciliteaza circularea aerului dinspre si catre interior/exterior, astfel, se realizeaza o ventilare continua a acesteia, impiedicand aparitia transpiratiei pe zona de contact.

Materiale: Miez din spuma poliuretanica de densitate 21 Kg/mc, in strat de 4 cm. 2 straturi din lana ( cate unul pe fiecare parte) de 1 cm, obtinute prin presarea unor blocuri de lana de 12 cm. Husa detasabila din bumbac 100%, cu fermoar.

Dimensiuni: Lungime 140, Latime 70, Inaltime 6

Greutate: 1.5 Kg

Culoare: Multicolor

Alte specificatii: Se recomanda aerisirea eficienta ( ca la orice saltea, dealtfel), umezeala fiind cel mai important factor de stres si de depreciere. Saltea folosita cu succes, in gradinite ! Husa exterioara are titlu informativ. Culoarea si imprimeurile pot diferi in functie de materialele existente pe piata de profil. In orice caz, acestea sunt unisex. Saltea realizata cu 3 straturi ( lana - spuma poliuretanica - lana)

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-SAL-MK-70

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

210 Lei

Produse asociate