310 lei

Descriere: Saltea copii 2-12 ani este un produs special realizat pentru paturile de 2-12 ani. Duritatea medie-tare asigura o pozitie corecta a corpului. Continutul saltelei este acelasi ca la saltelele cu puf de nuca de cocos, doar ca am inlocuit puful de nuca de cocos cu cate un strat de vatelina de 3 cm cu o fata tare. De ce ? Simplu. Sub actiunea greutatii, greutate care creste de la zi la zi, puful de cocos se turteste. Astfel, salteaua de 2-12 ani, isi pastreaza forma si duritatea ani in sir.

Materiale: Poliuretan dens ( 30-33 Kg/m cub) = 4 cm, 2 straturi de vatelina a cate 3 cm cu o fata tare, lana, husa exterioara din bumbac.

Dimensiuni: Lungime 160 cm, Latime 80 cm, Inaltime 12 cm

Greutate: 4 Kg

Culoare: Multicolor

Alte specificatii: Se recomanda aerisirea eficienta ( ca la orice saltea, dealtfel), umezeala fiind cel mai important factor de stres. Saltea folosita cu succes, in gradinite ! Husa exterioara are titlu informativ. Culoarea si imprimeurile pot diferi in functie de materialele existente pe piata de profil. In orice caz, acestea sunt unisex. Saltea realizata cu 5 straturi ( lana - fibra poliester - spuma poliuretanica - fibra poliester - lana)

Cod produs: PAT-COPII.RO-PC-SAL-80

Acesta este un produs executat exclusiv la comanda, motiv pentru care nu se poate returna (vezi Termeni si Conditii). Termenul de executie si predare catre curier sau predare directa va fi comunicat in confirmarea comenzii ( primita automat pe adresa de e-mail). Garantie 24 luni.

310 Lei

Produse asociate